Vindusvask

Vindusvask

Vi har siden 2014 utført utvendig vindusvask for private og bedrifter i Østfold. Med å være kvalitetsbevisst ved utførelsen av vårt arbeid, og ved å være en pålitelig leverandør, har vi opparbeidet flere fornøyde faste kunder. I dag tilbyr vi også innvending vindusvask. 

 

Vi vasker dine vinduer etter dine ønsker og behov. De mest foretrunke intervaller er hver 4., hver 6., hver 8. eller hver 12. uke, men vi tilpasser hyppighet av vask etter våre kunders ønske og behov.

For bestilling, vennligst fyll ut skjema og klikk send. Vi har ingen bindingstid!

 
 
 
 
 
 

RENT VANNSYSTEMET:

Vi utfører vinduspuss med ioniseringssystemer og stenger opp til 19,5 meter. Dette kan i enkelte tilfeller være optimale løsninger knyttet til områder hvor man ikke får plassert lift, eller hvor man har store glassfasader.


Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent, det inneholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer, klor og alkalier tilsatt fra renseanlegget. Rester av dette vil ses som urenheter / flekker På vinduer, fasader, biler osv. Konsentrasjonen av urenheter måles i PPM (partikler pr. million), og i Norge varierer urenhetene fra 20-350

Guttas ReoPPM avhengig av hvor i landet man bor. Mer en 10 PPM vil fort ses på et glass. Det kan man se etter at vinduene har tørket når de blitt spylt med for eksempel en hageslange. Vann fra springen vil ikke løse smuss alene, men ved å rense og deionisere vann gjennom spesielle filtre, får man en svært effektivt og miljøvennlig rengjøringsmetode for glass og fasade.


Ultrarent deionisert vann tiltrekker seg smuss fra overflaten som en magnet, fordi rent vann har en naturlig tiltrekningskraft og absorberer alt som kommer i kontakt med det. Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra fordi vannet er svært aktivt. Sammen med mekanisk bearbeiding med børste og vannbærende teleskopstang kan man fukte, rengjøre og skylle alle overflater. Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder uten bruk av sterke og skadelig kjemikalier.


Rent deionisert vann fjerner smuss, mugg, mineraler, og til en viss grad upolar skitt som fett og olje. Vannet vil renne av overflaten uten å etterlate seg rester etter verken skitt, såperester eller selve vannet. Ved å bruke dette systemet på vinduer, fasader, aluminium, karmer, bil, solceller, osv., sparer man ikke bare tid, men vinduene vil holde seg rene lengre!


Hvorfor:

Overflaten vil ikke inneholde noen spor av skjolder, striper, såperester eller urenheter fra vannet, som vil tiltrekke seg smuss.


Ring Guttas Renhold As i dag, og vi vil vurdere om din fasade er egnet for dette systemet.

Organisasjonsnr: 917 215 413

+47 908 08 616

mail@guttasrenhold.eu